Gépi orvos-esztétikai kezelések

Esztétikai bőrgyógyászat

Kapcsolat
Gépi orvos-esztétikai kezelések

Gépi orvos-esztétikai kezelések

  • Bőrfeszesítés a legmodernebb technikákkal
  • Tartós szőrtelenítés diódalézerrel
  • Bőrfiatalítás, karbantartás
  • Műtét nélküli szemhéj feszesítés
  • Pigmentált elváltozások, hegkezelés

Tartós szőrtelenítés diódalézerrel

Primelase®

Primelase – tartós szőrtelenítés – fájdalommentesen!

Régiónkban elsőként mi vezettük be a Primelase HR diódalézer gépet, mely a legfejlettebb technológiával és nagy teljesítménnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően minimális fájdalommal végezhető a kezelés és akár 1-2 alkalom után már látható eredménnyel távozhatnak pácienseink.

A február/márciusban elkezdett kezelések akár már nyárra tartós eredményt hoznak, így nyáron már nem kell más módszerrel megszabadulni a nemkívánt szőrszálaktól.

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 06 99/786-786

Áraink:

Primelase® végleges szőrtelenítés diódalézerrel

Ár/alkalom

lábszárak: 30.000 Ft
combok: 33.000 Ft
teljes lábak: 55.000 Ft
mellkas: 28.000 Ft
has: 22.000 Ft
hát: 45.000 Ft
hónaljak: 17.000 Ft
bikini vonal: 19.000 Ft
teljes intim terület: 30.000 Ft
bajusz: 8.000 Ft
áll: 11.000 Ft
bajusz + áll: 15.000 Ft
teljes karok: 28.000 Ft

Az 5. kezelés árából 20 % kedvezmény!

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 99/786-786 “Próbalézer” kezelésre.

Az esztétikai és higiéniai okokból is fontos szőrtelenítést hölgyeknek és uraknak is ajánljuk. A gyantázás, otthoni epiláló gép a szőrt a bőr felszínénél mélyebben távolítja el.

Ha folyamatosan használjuk ezeket a módszereket, a szőrszálak gyengülhetnek, de továbbra is visszanőnek és előfordul a kellemetlen, zavaró szőrszálbenövés, gyulladás is.

A Prime Lase® diódalézeres szőrtelenítő készülék úgy működik, hogy a szőrszálakba irányított lézerfény elnyelődik a szőrszál barna festékanyagában, és a növekedésért felelős sejteket kiiktatja a szőrtüszőben és a szőrszál nem tud ismét kinőni.

A szőrszálak növekedési ciklusa három szakaszra oszlik: növekvő, átmeneti és nyugalmi. A Prime Lase® lézeres technológiája növekvő fázisban célozza meg a szőrtüszőt, mivel a szőrszál ekkor reagál a legjobban a kezelésre. Általában a szőrszálak 30%-a található ebben a fázisban, ezért több kezelésre van szükség a teljes eredmény eléréséhez.

Az egyes kezelések száma és időtartama mindenkinél egyedi és függ a kezelendő területtől is.

Alkalmazása:

Gyakorlott szakorvosunk, szakasszisztensünk megvizsgálja a bőr-, és szőrtípust, így a megfelelő programot állítja be kezelés alatt. A kezelni kívánt területet előző nap szükséges leborotválni. Barnító krémek használata, napozás, szolárium a kezelés előtt 1 hónappal már nem javasolt.

Testtájanként változó ütemben nő ki a szőrünk, így a kezelések üteme is változó. A kezelések száma függ a szőrszál színétől, erősségétől is. Így a sötétebb, erősebb szálaknál hamarabb tapasztalható a szőrszál vékonyodása, ritkulása, eltűnése.

A kívánt eredmény eléréséhez 5-7 alkalommal 4-6 hetente meg kell ismételni a kezelést. Egyénenként változó, hogy a kúra után minimális szőrvisszanövés jelentkezhet, ebben az esetben a kezeléssorozatot követően egy év múlva kontrollmegbeszélésre várjuk Önt vissza.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés előtt!

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 06 99/786-786

Bőrfeszesítés és fiatalítás

SHINY® (TOVÁBBFEJLESZTETT IPL)

Pigmentfoltok elhalványítása

Hajszálerek elhalványítása

Az anyagcsere folyamatok 40 év felett lelassulnak, a bőr mirigyeinek tevékenysége csökken, a bőr elvékonyodik, zsírhiányos és dehidratált (vízhiányos) lesz.

A sejtek kevesebb rostállományt termelnek, ezért a bőr elveszíti feszességét és ráncossá válik. Pigmentfoltok és hajszálér tágulatok jelenhetnek meg.

Shiny
Az IPL kezelés során az intenzíven pulzáló nagyenergiájú villanófény segítségével, a fotórejuvenációnak nevezett eljárást alkalmazzuk, melynél a fényenergia elnyelődik a bőrben lévő színes képletekben és vízben, hőenergiává alakul és serkenti a bőr rostképző sejtjeit, eltünteti a színbéli eltéréseket. Kúrában alkalmazva egyre feszesebbé és egyenletesebbé válik a bőr.

Alkalmazása:

Fontos, hogy a kezelést megelőző 2-3 hétben ne napozzon, és ne szoláriumozzon, vagy magas (30-as, 50-es) faktorszámú fényvédőt használjon a bőrére, így elkerülhető a bőr barnulása. A kezeléssorozat 4-6 alkalomból áll, amelyet három hetente lehet ismételni. A változás már négy héten belül látható, de az optimális eredmény csak 4-5 hónap után jelentkezik.
A működési elv hasonló a lézerekéhez, azonban kisebb intenzitású, ezáltal több kezelésre van szükség, általában havonta egyszer. A kezelést követő regenerálódási idő rövidebb, kevesebb kellemetlenséggel jár, így könnyebb beépíteni a mindennapi rohanó életstílusba.

A kívánt bőrelváltozás kezeléséhez különböző színű, hullámhosszúságú fényt használunk. Beállítható, hogy pigment foltok halványítását, a hajszálerek összezáródását, így felszívódását, vagy a bőr feszességét szeretnénk elsősorban elérni. Csökkenthető a pattanásos, mitesszeres bőr fokozott zsírosodása és a faggyúmirigyekben található gyulladást okozó baktériumok mennyisége is.

A végeredmény minden esetben frissebb, ápoltabb bőr. Az IPL-kezelés egy olyan kezelés, mely szolgálja a gyógyítást és a szépülni vágyást. Eredményeképpen a pigmentfoltok és a kezdődő értágulatok elhalványodnak vagy teljesen eltűnnek. Egészséges, egységesen fiatalosabb arcszíne lesz. A következő évben 1 vagy 2 fenntartó kezelést javasolunk.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés előtt!

Áraink:

SHINY bőrfelszínjavító kezelés (IPL)
Pigmentfoltok, értágulat, rozacea és aknés bőr kezelésére. Ár/alkalom
teljes arc 28.000 Ft
nyak 17.000 Ft
dekoltázs 28.000 Ft
kézfejek 17.000 Ft
karok 28.000 Ft
rozácea 11.000 Ft-tól
Az 5. kezelés árából 20 % kedvezmény!

Bőrfiatalítás

IONTO-GlowSolution®

Ráncok optikai csökkentése

Tág pórusok összehúzása

4 kifinomult professzionális technológia

Egyedülálló hidrodermabráziós arckezelés

Fájdalommentes

Tartósan csökkenti az öregedés jeleit

Az IONTO-GlowSolution, egy kezelés során magába foglalja a tisztítás, a kémiai savas és mechanikai gyámántfejes hámlasztást, ultrahang technológiával a bőrtáplálást, vákummal végzett nyirokmasszázst, valamint egy dinamikus impulzusmasszázst.

Kezelés eredménye:

  • Csillogóan üde
  • Telt
  • Egyenletes tónusú
  • Feszesebb bőr

Látható és érezhető eredményeket ér el, akár egyszeri alkalmat követően.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés előtt!

Áraink:

IONTO-GlowSolution arckezelés Ár/alkalom
Prémium bőrfiatalítás hatóanyag bevitellel 28 000 Ft.
Prémium bőrfeszesítés 23 000 Ft.
Bőrtápláló és pihentető kezelés 15 000 Ft.
Tínédzser kezelés 13 000 Ft.

VENUS VIVA®

Bőrmegújítás mikroérintkezős technikával

Idővel bőrünk textúrája romlik és egyenetlenségek alakulnak ki a bőrfelszínen, amit genetikai tényezők, helytelen táplálkozás, dohányzás stb. is befolyásolnak.

Az aknék a kamaszkori gyulladt pattanások után visszamaradt hegek, tág pórusok, a bőr terhesség vagy térfogatváltozás miatti megnyúlásából kialakult striák, vagy a kollagéntermelés csökkenésével kialakuló ráncok mind ronthatnak a bőr egyenletességén, felszínének simaságán.

A Venus Viva egy új generációs orvos-esztétikai eszköz a bőr felületének megújításában.

A frakcionált, azaz apró pontokban alkalmazott rádiófrekvenciás hullámkezelés csökkenti a bőr felületének egyenetlenségeit, kisimítja a finomabb ráncokat, összehúzza a tág pórusokat, halványítja az aknés hegeket, korrigálja a nyaki ráncokat és feszesíti a megereszkedett bőrt.

Alkalmazása:

Újdonsága, hogy ötvözi a nanofrakcionális rádiófrekvencia és SmartScan technológiákat. A kezelés sebeket nem okoz a bőr felületén (non-invazív). A bőr felszínét apró pontokba felmelegítve a rádiófrekvenciás hullámok célzottan hatolnak be a bőrbe (nanofrakcionális technika.) Ezzel olyan biológiai folyamatok indulnak el (vérbőség, kollagén képződés), melyek a kezelt felületen a bőr megújulását, megfiatalodását eredményezik.

Hatékonyan kezeli a bőrfelszíni egyenetlenségeket, az aknés bőrt, hegeket, finom ráncokat és striákat. A bőr felszíne egyenletesebbé válik, a tág pórusok összehúzódnak.A három kezelés után ragyogóbbá válik a bőr, a hegek kevésbé láthatóak, kisimultabbak lesznek, valamint az eljárás halványítja a felületes pigmentfoltokat. A kezelés többek között a bőr textúráján javít az arc, dekoltázs és nyak területén. Felületi és középmély rétegeket regenerál, a bőr egyenetlenségeit, az akné utáni hegeket, ráncokat és striákat javítja.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés megkezdése előtt!

Áraink:

VENUS VIVA kezelés Ár
Venus Viva 1. alkalom 65.000 Ft
Venus Viva 2. alkalom 45.000 Ft
Venus Viva 3. alkalom 40.000 Ft

Nőnapi akció:

Az ajánlott 3 kezelés most 150.000 Ft helyett 120.000 Ft, ha egy összegben kifizeti a 3 alkalmat további 10.000 Ft kedvezményt adunk.

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 99/786-786 “Venus Viva Nőnapi Akció” kezelésre.

VENUS LEGACY®

Cellulitis és megereszkedett bőr kezelése

A mai táplálkozási szokásokkal és mozgáshiányos életmóddal, de akár edzések mellett is gyakori probléma a narancsbőr vagy a megereszkedett bőr.

Sokan kés alá fekszenek vagy egyéb drasztikus beavatkozásokat választanak, hogy orvosolják ezt a zavaró esztétikai problémát.

A Venus Legacy egy olyan nem-sebészeti alakformálás, amely hatékonyan stimulálja a zsírbontást, a cellulitcsökkentést, és feszesíti a megereszkedett bőrt. Kezelés közben mindössze melegnek érezzük a bőrünket, hatása a mélyebb rétegekben jön létre.

A Venus Legacy™ szabadalmaztatott technológiája:

A multipoláris rádiófrekvenciát, és a pulzáló elektromágneses mező kombinációját fokozza az élenjáró VariPulse™ technológia, ami által a zsírbontás könnyebb és hatékonyabb lesz, az energia pedig mélyebbre hatol. A multipoláris RF továbbítja a homogén energiát, ami térfogat melegedést okoz mélyen a szövetrétegben. A kezelési hőmérséklet gyorsan és biztonságosan emelkedik optimálisra, melyet könnyű szinten tartani az egész kezelés során.

A multipoláris RF hatását fokozza a pulzáló elektromágneses mező (PEMF). Ez egy nem termikus technológia, amelyet a kezelőfej elektródáin keresztül bocsát ki a rendszer.

Venus Legacy

Alkalmazása:

A kezelések kényelmesek, nincs gyógyulási idő, és biztonságos minden bőrtípusra. Arcon 6-8 kezelésre van szükség kúraszerűen, hetente egyszer. A testen a legjobb eredmények eléréséhez legalább 8-10 kezelés javasolt, kéthetes időközönként.

A kúraszerűen alkalmazott kezelés során a test, arc és nyak területén kisimulnak a ráncok, centiméterekkel csökkenhetnek a körméretek, feszesebbé válik a bőr, csökkenhet az áll alatti zsírpárna, illetve megszűntethető a makacs narancsbőr. Fontos szem előtt tartani, hogy a kezelést egy megfelelő életmód kiegészítéseként lehet csak hatékonyan alkalmazni!

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés megkezdése előtt!

Referenciák

„Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel. A hölgyek maximálisan megtesznek mindent a vendégekért, segítőkészek, kompetensek, udvariasak, minden problémára megoldást találnak. A kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve, évek óta a doktornőhöz járok, eddig soha nem volt okom panaszra. A kozmetikai kezelést is igénybe veszem (Diamid Polar) rendszeresen, nagyon hatékonynak és eredményesnek tartom. A Klinikát ismerőseimnek is meleg szívvel ajánlottam, ajánlom. Eddig minenki meg volt messzemenőleg elégedve a kezelésekkel, bármiről is legyen szó.”

V. Ildikó

„Nagyon elégedett és boldog vagyok. Jól választottam, mikor a New Skin Lézerklinikára jöttem. Csak ajánlani Tudom”

M. Mariann

New Skin logo

Telefon

+36 99 786 786

Cím

9400 Sopron
Lackner Kristóf u. 27.

Adatkezelési tájékoztató