Bőrmegújító kezelés Sopronban

Esztétikai bőrgyógyászat

Kapcsolat

VENUS VIVA®

Bőrmegújítás mikroérintkezős technikával

Idővel bőrünk textúrája romlik és egyenetlenségek alakulnak ki a bőrfelszínen, amit genetikai tényezők, helytelen táplálkozás, dohányzás stb. is befolyásolnak.

Az aknék a kamaszkori gyulladt pattanások után visszamaradt hegek, tág pórusok, a bőr terhesség vagy térfogatváltozás miatti megnyúlásából kialakult striák, vagy a kollagéntermelés csökkenésével kialakuló ráncok mind ronthatnak a bőr egyenletességén, felszínének simaságán.

A Venus Viva egy új generációs orvos-esztétikai eszköz a bőr felületének megújításában.

A frakcionált, azaz apró pontokban alkalmazott rádiófrekvenciás hullámkezelés csökkenti a bőr felületének egyenetlenségeit, kisimítja a finomabb ráncokat, összehúzza a tág pórusokat, halványítja az aknés hegeket, korrigálja a nyaki ráncokat és feszesíti a megereszkedett bőrt.

Alkalmazása:

Újdonsága, hogy ötvözi a nanofrakcionális rádiófrekvencia és SmartScan technológiákat. A kezelés sebeket nem okoz a bőr felületén (non-invazív). A bőr felszínét apró pontokba felmelegítve a rádiófrekvenciás hullámok célzottan hatolnak be a bőrbe (nanofrakcionális technika.) Ezzel olyan biológiai folyamatok indulnak el (vérbőség, kollagén képződés), melyek a kezelt felületen a bőr megújulását, megfiatalodását eredményezik.

Hatékonyan kezeli a bőrfelszíni egyenetlenségeket, az aknés bőrt, hegeket, finom ráncokat és striákat. A bőr felszíne egyenletesebbé válik, a tág pórusok összehúzódnak.A három kezelés után ragyogóbbá válik a bőr, a hegek kevésbé láthatóak, kisimultabbak lesznek, valamint az eljárás halványítja a felületes pigmentfoltokat. A kezelés többek között a bőr textúráján javít az arc, dekoltázs és nyak területén. Felületi és középmély rétegeket regenerál, a bőr egyenetlenségeit, az akné utáni hegeket, ráncokat és striákat javítja.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés megkezdése előtt!

Áraink:

VENUS VIVA kezelés Ár
Venus Viva 1. alkalom 65.000 Ft
Venus Viva 2. alkalom 45.000 Ft
Venus Viva 3. alkalom 40.000 Ft

Nőnapi akció:

Az ajánlott 3 kezelés most 150.000 Ft helyett 120.000 Ft, ha egy összegben kifizeti a 3 alkalmat további 10.000 Ft kedvezményt adunk.

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 99/786-786 “Venus Viva Nőnapi Akció” kezelésre.

Referenciák

„Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel. A hölgyek maximálisan megtesznek mindent a vendégekért, segítőkészek, kompetensek, udvariasak, minden problémára megoldást találnak. A kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve, évek óta a doktornőhöz járok, eddig soha nem volt okom panaszra. A kozmetikai kezelést is igénybe veszem (Diamid Polar) rendszeresen, nagyon hatékonynak és eredményesnek tartom. A Klinikát ismerőseimnek is meleg szívvel ajánlottam, ajánlom. Eddig minenki meg volt messzemenőleg elégedve a kezelésekkel, bármiről is legyen szó.”

V. Ildikó

„Nagyon elégedett és boldog vagyok. Jól választottam, mikor a New Skin Lézerklinikára jöttem. Csak ajánlani Tudom”

M. Mariann

New Skin logo

Telefon

+36 99 786 786

Cím

9400 Sopron
Lackner Kristóf u. 27.

Adatkezelési tájékoztató