Pigmentfoltok eltüntetése Sopronban

Barna foltok és hajszálerek kezelése

Kapcsolat

Bőrfeszesítés és fiatalítás

SHINY® (TOVÁBBFEJLESZTETT IPL)

Pigmentfoltok elhalványítása – Hajszálerek elhalványítása

Az anyagcsere folyamatok 40 év felett lelassulnak, a bőr mirigyeinek tevékenysége csökken, a bőr elvékonyodik, zsírhiányos és dehidratált (vízhiányos) lesz.

A sejtek kevesebb rostállományt termelnek, ezért a bőr elveszíti feszességét és ráncossá válik. Pigmentfoltok és hajszálér tágulatok jelenhetnek meg.

Az IPL kezelés során az intenzíven pulzáló nagyenergiájú villanófény segítségével, a fotórejuvenációnak nevezett eljárást alkalmazzuk, melynél a fényenergia elnyelődik a bőrben lévő színes képletekben és vízben, hőenergiává alakul és serkenti a bőr rostképző sejtjeit, eltünteti a színbéli eltéréseket. Kúrában alkalmazva egyre feszesebbé és egyenletesebbé válik a bőr.

Shiny

Alkalmazása:

Fontos, hogy a kezelést megelőző 2-3 hétben ne napozzon, és ne szoláriumozzon, vagy magas (30-as, 50-es) faktorszámú fényvédőt használjon a bőrére, így elkerülhető a bőr barnulása. A kezeléssorozat 4-6 alkalomból áll, amelyet három hetente lehet ismételni. A változás már négy héten belül látható, de az optimális eredmény csak 4-5 hónap után jelentkezik.

A működési elv hasonló a lézerekéhez, azonban kisebb intenzitású, ezáltal több kezelésre van szükség, általában havonta egyszer. A kezelést követő regenerálódási idő rövidebb, kevesebb kellemetlenséggel jár, így könnyebb beépíteni a mindennapi rohanó életstílusba.

A kívánt bőrelváltozás kezeléséhez különböző színű, hullámhosszúságú fényt használunk. Beállítható, hogy pigment foltok halványítását, a hajszálerek összezáródását, így felszívódását, vagy a bőr feszességét szeretnénk elsősorban elérni.

Csökkenthető a pattanásos, mitesszeres bőr fokozott zsírosodása és a faggyúmirigyekben található gyulladást okozó baktériumok mennyisége is.

A végeredmény minden esetben frissebb, ápoltabb bőr. Az IPL-kezelés egy olyan kezelés, mely szolgálja a gyógyítást és a szépülni vágyást. Eredményeképpen a pigmentfoltok és a kezdődő értágulatok elhalványodnak vagy teljesen eltűnnek. Egészséges, egységesen fiatalosabb arcszíne lesz. A következő évben 1 vagy 2 fenntartó kezelést javasolunk.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés előtt!

Áraink:

SHINY bőrfelszínjavító kezelés (IPL)
Pigmentfoltok, értágulat, rozacea és aknés bőr kezelésére. Ár/alkalom
teljes arc 28.000 Ft
nyak 17.000 Ft
dekoltázs 28.000 Ft
kézfejek 17.000 Ft
karok 28.000 Ft
rozácea 11.000 Ft-tól
Az 5. kezelés árából 20 % kedvezmény!

Referenciák

„Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel. A hölgyek maximálisan megtesznek mindent a vendégekért, segítőkészek, kompetensek, udvariasak, minden problémára megoldást találnak. A kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve, évek óta a doktornőhöz járok, eddig soha nem volt okom panaszra. A kozmetikai kezelést is igénybe veszem (Diamid Polar) rendszeresen, nagyon hatékonynak és eredményesnek tartom. A Klinikát ismerőseimnek is meleg szívvel ajánlottam, ajánlom. Eddig minenki meg volt messzemenőleg elégedve a kezelésekkel, bármiről is legyen szó.”

V. Ildikó

„Nagyon elégedett és boldog vagyok. Jól választottam, mikor a New Skin Lézerklinikára jöttem. Csak ajánlani Tudom”

M. Mariann

New Skin logo

Telefon

+36 99 786 786

Cím

9400 Sopron
Lackner Kristóf u. 27.

Adatkezelési tájékoztató