Lézeres szőrtelenítés Sopronban

Esztétikai bőrgyógyászat

Kapcsolat

Tartós szőrtelenítés diódalézerrel

Primelase®

AKCIÓ

Primelase – Nyárváró tartós szőrtelenítés – fájdalommentesen!

Régiónkban elsőként mi vezettük be a Primelase HR diódalézer gépet, mely a legfejlettebb technológiával és nagy teljesítménnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően minimális fájdalommal végezhető a kezelés és akár 1-2 alkalom után már látható eredménnyel távozhatnak pácienseink.

A február/márciusban elkezdett kezelések akár már nyárra tartós eredményt hoznak, így nyáron már nem kell más módszerrel megszabadulni a nemkívánt szőrszálaktól.

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 06 99/786-786

Áraink:

Primelase® végleges szőrtelenítés diódalézerrel

Ár/alkalom

lábszárak: 30.000 Ft
combok: 33.000 Ft
teljes lábak: 55.000 Ft
mellkas: 28.000 Ft
has: 22.000 Ft
hát: 45.000 Ft
hónaljak: 17.000 Ft
bikini vonal: 19.000 Ft
teljes intim terület: 30.000 Ft
bajusz: 8.000 Ft
áll: 11.000 Ft
bajusz + áll: 15.000 Ft
teljes karok: 28.000 Ft

Az 5. kezelés árából 20 % kedvezmény!

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 06 99/786-786

Az esztétikai és higiéniai okokból is fontos szőrtelenítést hölgyeknek és uraknak is ajánljuk. A gyantázás, otthoni epiláló gép a szőrt a bőr felszínénél mélyebben távolítja el.

Ha folyamatosan használjuk ezeket a módszereket, a szőrszálak gyengülhetnek, de továbbra is visszanőnek és előfordul a kellemetlen, zavaró szőrszálbenövés, gyulladás is.

A Prime Lase® diódalézeres szőrtelenítő készülék úgy működik, hogy a szőrszálakba irányított lézerfény elnyelődik a szőrszál barna festékanyagában, és a növekedésért felelős sejteket kiiktatja a szőrtüszőben és a szőrszál nem tud ismét kinőni.

A szőrszálak növekedési ciklusa három szakaszra oszlik: növekvő, átmeneti és nyugalmi. A Prime Lase® lézeres technológiája növekvő fázisban célozza meg a szőrtüszőt, mivel a szőrszál ekkor reagál a legjobban a kezelésre. Általában a szőrszálak 30%-a található ebben a fázisban, ezért több kezelésre van szükség a teljes eredmény eléréséhez.

Az egyes kezelések száma és időtartama mindenkinél egyedi és függ a kezelendő területtől is.

Alkalmazása:

Gyakorlott szakorvosunk, szakasszisztensünk megvizsgálja a bőr-, és szőrtípust, így a megfelelő programot állítja be kezelés alatt. A kezelni kívánt területet előző nap szükséges leborotválni. Barnító krémek használata, napozás, szolárium a kezelés előtt 1 hónappal már nem javasolt.

Testtájanként változó ütemben nő ki a szőrünk, így a kezelések üteme is változó. A kezelések száma függ a szőrszál színétől, erősségétől is. Így a sötétebb, erősebb szálaknál hamarabb tapasztalható a szőrszál vékonyodása, ritkulása, eltűnése.

A kívánt eredmény eléréséhez 5-7 alkalommal 4-6 hetente meg kell ismételni a kezelést. Egyénenként változó, hogy a kúra után minimális szőrvisszanövés jelentkezhet, ebben az esetben a kezeléssorozatot követően egy év múlva kontrollmegbeszélésre várjuk Önt vissza.

Szakorvosi konzultáció nem szükséges a kezelés előtt!

Bejenetkezés: NEW Skin Lézercentrum 06 99/786-786

Referenciák

„Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel és mindenkivel. A hölgyek maximálisan megtesznek mindent a vendégekért, segítőkészek, kompetensek, udvariasak, minden problémára megoldást találnak. A kezelésekkel maximálisan meg vagyok elégedve, évek óta a doktornőhöz járok, eddig soha nem volt okom panaszra. A kozmetikai kezelést is igénybe veszem (Diamid Polar) rendszeresen, nagyon hatékonynak és eredményesnek tartom. A Klinikát ismerőseimnek is meleg szívvel ajánlottam, ajánlom. Eddig minenki meg volt messzemenőleg elégedve a kezelésekkel, bármiről is legyen szó.”

V. Ildikó

„Nagyon elégedett és boldog vagyok. Jól választottam, mikor a New Skin Lézerklinikára jöttem. Csak ajánlani Tudom”

M. Mariann

New Skin logo

Telefon

+36 99 786 786

Cím

9400 Sopron
Lackner Kristóf u. 27.

Adatkezelési tájékoztató